ukenru
venislavskiy-problem-iz-zabezpechennyam-zimovim-odyagom-dlya-ukrayinskikh-biytsiv-nemaye-ye-nadlishok

Проблем із зимовим одягом для українських бійців немає, є надлишок – Веніславський

 • 121054 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Українські військові повністю забезпечені необхідним зимовим одягом, на складах навіть є надлишки. Про це під час брифінгу повідомив представник президента у Верховній Раді Федір Веніславський, інформує УНН.

Деталі

"Станом на сьогодні жодних проблем із забезпеченням військовослужбовців зимовим одягом немає. Більше того, вже є надлишки військового зимового одягу, які постачаються на склади", – повідомив Веніславський.

Водночас Веніславський зазначив, що є певні проблеми з боєприпасами старого радянського зразка 152 калібру.

"Ми над цим працюємо, але у зв'язку з війною міжнародний ринок цих боєприпасів уже вичерпаний. Тим більше російська федерація також вже відчуває дефіцит. Це є проблема для артилерії. Інших проблем із забезпеченням Збройних Сил України, інших складових сектору безпеки та оборони ні умундируванням, ні військовою технікою, ні боєприпасами немає", – підсумував представник президента.

Нагадаємо

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр 20 жовтня повідомила, що наразі першочергові потреби у зимовій формі на фронті закриті, відбувається розподіл одягу на рівні підрозділів.

Українські Національні Новини

Війна