velykobrytaniia-vidpravyla-ponad-2-000-tonn-prodovolchoi-dopomohy-v-hazu

Великобританія відправила понад 2 000 тонн продовольчої допомоги в Газу

 • 101195 переглядiв

Сполучене Королівство відправило до Гази понад 2 000 тонн продовольчої допомоги, що є найбільшою поставкою гуманітарної допомоги в його історії, призначеної для надання життєво необхідної допомоги більш ніж 275 000 людей, які страждають від гуманітарної кризи в регіоні.

Велика Британія надіслала понад 2000 тонн продовольчої допомоги в Газу.

Про це повідомляє CNN, передає УНН.

Деталі

Міністерство закордонних справ Великої Британії оголосило про надходження найбільшої у своїй історії доставки гуманітарної допомоги в сектор Газа.

Понад 2000 тонн продовольчої допомоги, яка пройшла через йорданський сухопутний коридор, призначена для забезпечення життєво необхідної допомоги населенню в регіоні, яке страждає від гуманітарної кризи.

Офіс представництва Великої Британії заявив, що ця поставка, розподілена Всесвітньою продовольчою програмою, забезпечить харчування понад 275 000 людей.

У складі поставки наявне збагачене пшеничне борошно, призначене для використання в пекарнях та готових до споживання продуктах харчування.

Продовольчі набори будуть використані для того, щоб нагодувати понад 275 000 людей у ​​Газі. Кожен продуктовий пакет розрахований на сім’ю з п’яти осіб і складається з овочевих, м’ясних і рибних консервів, фінікових батончиків. Посилка може задовольнити половину добової потреби в калоріях сім'ї протягом 15 днів

– інформують МЗС Британії.

Додамо

Британський польовий госпіталь, що керується UK-Med, вже працює на місці та надає життєво необхідну медичну допомогу населенню Гази.

Голод на півночі Гази: 70% стикаються з критичною нестачею продовольства, 30 смертей від недоїдання19.03.24, 02:43

Юлія Котвицька

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі