velyka-brytaniia-napravyt-do-hazy-litaky-rozvidnyky-dlia-poshuku-zaruchnykiv

Велика Британія направить до Гази літаки-розвідники для пошуку заручників

 • 29501 переглядiв

Великобританія розмістить неозброєні розвідувальні літаки над Газою, щоб допомогти у звільненні британських заручників, яких утримує ХАМАС.

Велика Британія здійснить розвідувальні польоти над сектором Гази, щоб допомогти з пошуком та порятунком британських заручників, яких викрав ХАМАС, повідомив міністр оборони Великої Британії Грант Шеппс, пише УНН.

Деталі

Грант Шеппс повідомив, що ХАМАС досі утримує британських заручників. Щоб допомогти рятувальним операціям, неозброєні літаки Великої Британії почнуть здійснювати спостереження над сектором Газа, щоб допомогти знайти заручників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Галант про відновлення наступу ЦАХАЛ: результати дуже вражаючі

В Міноборони Великої Британії додали, що літаки-розвідники не будуть озброєні, не виконуватимуть бойової ролі, і їх завданням буде виключно пошук заручників. Лише інформація, що стосується порятунку заручників, буде передана до відповідних органів, відповідальних за порятунок заручників.

Нагадаємо

За даними Ізраїльського координаційного центру у справах зниклих безвісти та викрадених осіб, у секторі Газа досі залишаються 137 заручників, у тому числі одинадцять іноземців.

Лілія Подоляк

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Росіяни обстріляли Херсонщину: загинув 78-річний чоловік

     • 36296 переглядiв

    Сенатори США просять Байдена заборонити польоти в Китай

     • 28325 переглядiв