ukenru
vcheni-rozpovili-pro-korist-alkogolyu-dlya-tikh-komu-za-50

Вчені розповіли про користь алкоголю для тих, кому за 50

 • 28888 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Вчені з Бостонського медичного центру в штаті Массачусетс заявили про користь вживання келиха вина в день для людей старше 50 років. Про це пише Daily Mail, передає УНН.

Чоловікам старше 50 років, експерти рекомендують вживати не більше двох порцій алкоголю на добу, що відповідає приблизно 35-40 г спирту (дві банки пива 0,33 л або келих вина), жінкам - не більше однієї порції.

Фахівці відзначили, що алкоголь в таких дозах благотворно впливає на організм при серцево-судинних захворюваннях і жовчнокам'яній хворобі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алкоголь з "блискітками": винні напої всіх кольорів веселки придумали в Іспанії

Нагадаємо, раніше секретами правильного споживання алкогольних напоїв поділилися експерти українського алкогольного бренду "Др. Житник". Вони радили не запивати міцний алкоголь газованою водою, а ще не пити за принципом "підвищення градусу".

Фахівці стверджують, що завжди краще визначитися з одним алкогольним напоєм, який і споживати протягом усього святкового вечора.

Звичайно ж, рекомендується ні в якому разі не зловживати спиртним. Знати міру необхідно в будь-яких життєвих ситуаціях. При цьому, як виявилося, існує кілька секретів, знання яких допомагає довше не п'яніти. Про них читайте в матеріалі УНН.

Українські Національні Новини

Суспільство