ukenru
vbivtsya-posla-rf-ranishe-okhoronyav-rosiyske-posolstvo-v-ankari-zmi

Вбивця посла РФ раніше охороняв російське посольство в Анкарі - ЗМІ

 • 8831 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Турецький поліцейський Мевлют Мерт Алтинташ, який убив посла Росії в Анкарі Андрія Карлова, брав участь в охороні посольства, коли поруч з ним минулого тижня проводилися антиросійські мітинги через ситуацію в сирійському Алеппо. Про це повідомили у правоохоронних органах, передає УНН з посиланням на РИА Новости.

За даними телеканалу NTV, вбивця зробив 11 пострілів, дипломат отримав вісім поранень. Крім А.Карлова, постраждали ще троє відвідувачів фотовиставки, росіян серед них немає.

Як зазначається, в день вбивства російського дипломата М.Алтинташ взяв відпустку і забронював номер в готелі, щоб спланувати напад. Готель, який вибрав злочинець, перебуває недалеко від центру сучасного мистецтва в Анкарі.

Напад на А.Карлова стався в понеділок в Анкарі під час відкриття фотовиставки. Злочинець кілька разів вистрілив в спину послу, поранення виявилися смертельними.

За словами очевидців, вбивця увійшов до приміщення, де проводилася виставка, в діловому костюмі з краваткою і був прийнятий за охоронця посла. В результаті поліцейської операції Мевлют Мерт Алтинташ був убитий.

Українські Національні Новини

Новини Світу