ukenru
vbivstvo-ukrayinki-u-viskonsini-u-mzs-rozpovili-scho-vidomo-pro-zlochin

Вбивство українки у Вісконсині: у МЗС розповіли, що відомо про злочин

 • 19445 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. В американському штаті Вісконсин вбили 23-річну українку. Місцева поліція відкрила провадження за фактом вчинення злочину, в той час як український консул контактує з владою щодо встановлення опіки над малолітньою донькою загиблої. Про це в коментарі УНН повідомив Заступник Директора департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич.

"Поліцією відкрито провадження за фактом вчинення злочину, тривають слідчі дії", - повідомив Кирилич.

З його слів, українські дипломати встановили контакт з місцевою владою штату, де сталась трагедія.

"Консулом України встановлено контакт з поліцією штату Вісконсин та місцевою владою, до повноважень якої належить питання встановлення опіки над дитиною (загиблої – ред.)", - зазначив Заступник Директора департаменту консульської служби.

Він повідомив також, що на даному етапі здійснюються організаційно-правовї заходи з репатріації тіла загиблої.

"Консул підтримує контакт з рідними задля координації заходів, які вони мали б вчинити у справі репатріації", - сказав дипломат.

Зазначимо, раніше в мережі з’явилась інформація про те, що у США жорстоко вбили 23-річну українку Тетяну Гужву, а у вбивстві правоохоронці підозрюють її чоловіка.

Повідомлялось, що Гужва була знайдена мертвою в будинку на бульварі Вашингтон ввечері у четвер, 4 квітня.

Як інформував УНН, єгипетського державного службовця засудили до смертної кари за вбивство українки, яка працювала у готелі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП