ukenru
vbivstvo-katerini-gandzyuk-aktivisti-iz-fayerami-mitinguvali-pid-khersonskoyu-oda

Вбивство Катерини Гандзюк: активісти із фаєрами мітингували під Херсонською ОДА

 • 10172 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Сьогодні херсонські активісти та ініціативна група "Хто замовив Катю Гандзюк" провели низку акцій під стінами управління поліції, Херсонської облдержадміністрації та поблизу місць мешкання керівників місцевої влади, під час яких палили димові шашки. Про це повідомив відділ комунікації поліції Херсонської області, передає УНН.

Як повідомили у відділі комунікації, сьогодні в Херсоні ініціативна група "Хто замовив Катю Гандзюк" та низка херсонських активістів в кількості близько 50 осіб провели акції перед адміністративними будівлями Головного управління Національної поліції в Херсонській області, Херсонської облдержадміністрації та поблизу місць мешкання керівників обласної влади. Під час акцій учасники застосовували димові шашки, фаєри, піротехнічні засоби та розмальовували стіни будівель та тротуари протестними написами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мангер отримав клопотання про зміну запобіжного заходу

В цих діях поліція вбачає ознаки адміністративних правопорушень, передбачених ст.173 КУпАП "Дрібне хуліганство" та ст.152 "Порушення правил благоустрою". Інформації про події зареєстровані в Журналах Єдиного обліку Херсонського відділу та Дніпровського відділення поліції. Наразі поліція проводить перевірку, вивчає усі матеріали, встановлює особи учасників акцій для надання правової оцінки їхнім діям.

Як повідомляв УНН раніше, 4 листопада стало відомо про смерть Катерини Гандзюк після 3-х місяців лікування.

31 липня Гандзюк у Херсоні облили сірчаною кислотою біля під’їзду власного будинку, внаслідок чого опіками було уражено 30% тіла активістки.

Українські Національні Новини

Суспільство