ukenru
vbiv-kolishnyu-druzhinu-kantselyarskim-nozhem-u-kiyevi-zatrimali-zlovmisnika

Вбив колишню дружину канцелярським ножем: у Києві затримали зловмисника

 • 28312 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. У столиці затримали чоловіка за підозрою у вбивстві колишньої дружини. Під час з’ясування стосунків зловмисник порізав канцелярським ножем шию жінки, внаслідок чого вона померла на місці події. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у місті Києві.

Так, вчора, 12 січня, на спецлінію 102 від чоловіка надійшло повідомлення про те, що на сходовому майданчику біля квартири на вулиці Закревського він виявив доньку із ножовим пораненням. 

За інформацією начальника слідчого відділення Деснянського управління поліції Ігоря Мордусенка, на місці правоохоронці опитали заявника та встановили, що до його доньки прийшов її колишній чоловік та попросив вийти у коридор, де завів розмову про відновлення стосунків.

"Почувши відмову, чоловік дістав із кишені канцелярський ніж та порізав ним шию жінці. Після цього він зателефонував батькові ексдружини та повідомив про скоєне. На місці події ми виявили знаряддя вчинення злочину, яке відправили для проведення експертизи. 36-річного місцевого мешканця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України", - розповів поліцейський.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Найближчим часом затриманому буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Також слідчі готують клопотання до суду щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Нагадаємо, у Харкові правоохоронці викрили у вбивстві чоловіка, який зарізав власну матір.

Українські Національні Новини

Київ