ukenru
vatazhka-ugrupovannya-boyovikiv-lnr-zasudili-do-10-rokiv-za-gratami

Ватажка угруповання бойовиків "ЛНР" засудили до 10 років за ґратами

 • 13734 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. На Запоріжжі до десяти років ув’язнення засуджено ватажка так званого "Свердловського козацького полку ЛНР".  Про це УНН повідомили у пресцентрі Служби безпеки України.

За даними слідства, житель Бердянська у квітні 2014 року приєднався до бойовиків так званої "ЛНР". Перебуваючи у складі одного з бандформувань він брав активну участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції.

Згодом зловмисник перейшов до так званого "Свердловського козацького полку ЛНР", де продовжив протиправну діяльність і невдовзі був призначений ватажком цього угруповання.

Бердянський районний суд Запорізької області заочно визнав бойовика винним у вчиненні злочину, передбаченого ст. 258-3 (участь у терористичній групі чи терористичні організації) Кримінального кодексу України.

Зловмисник перебуває у розшуку. Початок терміну відбування покарання обчислюватиметься з дня його затримання та приведення вироку до виконання. 

Нагадаємо, слідчі повідомили про підозру в участі у діяльності терористичної організації високопосадовцю фейкового органу влади терористичної організації "ДНР".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП