ukenru
vantazhivka-i-avtobus-z-19-lyudmi-zitknulisya-na-khersonschini

Вантажівка і автобус з 19 людьми зіткнулися на Херсонщині

 • 9686 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. На Херсонщині вантажний автомобіль "ДАФ" зіткнувся з автобусом "Еталон", в якому було 19 людей, є постраждалі. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Херсонської області.

Правоохоронці отримали повідомлення про ДТП в районі 200 кілометра автодороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ близько 20:40 напередодні.

Поліцейські попередньо встановили, що вантажний автомобіль "ДАФ" здійснив наїзд на автобус "Еталон", в якому перебували 19 громадян. Зі слів водія автобуса, під час руху заглох двигун і він зупинив транспортний засіб. В цей час позаду рухалася вантажівка. Водій розповів, що на відстані близько за 15 метрів він побачив на своєму шляху автобус. Загальмувати вже не було часу і сталося зіткнення.

У результаті ДТП пасажири автобуса були доставлені до медичних закладів обласного центру. Наразі встановлюється ступінь отриманих громадянами тілесних ушкоджень.

Попередня правова кваліфікація події - ч.1 ст.286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами") Кримінального кодексу України. Поліція встановлює всі обставини події.

Нагадаємо, у Дніпрі в автокатастрофі загинув відомий український волонтер.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП