ukenru
vaks-vidklav-rozglyad-skargi-schodo-zakrittya-spravi-rotterdam

ВАКС відклав розгляд скарги щодо закриття справи "Роттердам+"

 • 11869 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Вищий антикорупційний суд відклав на 23 вересня розгляд скарги колишнього заступника генерального прокурора Віктора Чумака на закриття справи про формулу “Роттердам+”, яка завдала 39 млрд грн збитків, передає кореспондент УНН.

"Суд порадившись на місці ухвалив, у зв’язку з тим, що виникла правова невизначеність питання стосовно пана Чумака та його позиція до скарги адвоката Гаврилюк, яка відповідно до документів є його представником, а також у зв’язку з клопотанням про відкладення розгляду справи через необхідність ознайомитися з матеріалами справи – 12 томів, які надійшли 11 вересня до канцелярії ВАКС, з врахуванням матеріалів, які були надані, відкладається розгляд справи до 23 вересня до 9:30", - сказала суддя.

Нагадаємо, 28 серпня САП повідомила про закриття справи "Роттердам плюс" у частині щодо підозрюваних через відсутність достовірних і вичерпних доказів завдання збитку.

Також повідомлялося, що розслідування за підозрою службових осіб НКРЕКП та представників групи компаній у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки для громадських і державних інтересів, — на завершальній стадії.

Як повідомлялося раніше, директор Національного бюро Артем Ситник розповів, що справа "Роттердам+" наближається до фінального завершення і її має намір заслухати антикорупційний прокурор.

Українські Національні Новини

Політика