vaks-dozvoliv-zaochniy-sudoviy-rozglyad-stosovno-organizatora-u-spravi-rozkradannya-koshtiv-ukrzaliznichpostach

ВАКС дозволив заочний судовий розгляд стосовно організатора у справі розкрадання коштів "Укрзалізничпостач"

 • 11070 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Вищий антикорупційний суд задовольнив клопотання про проведення заочного судового розгляду стосовно організатора заволодіння у 2014-2016 роках коштами державного підприємства "Укрзалізничпостач" у сумі 41,4 млн гривень, який на даний момент переховується від правосуддя за кордоном. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"На засіданні колегія суддів ВАКС задовольнила клопотання прокурора про проведення спеціального судового розгляду стосовно вказаного обвинуваченого, який на даний момент переховується від правосуддя за кордоном", - йдеться в повідомленні.

Також судді задовольнили клопотання сторони захисту про спрямування судових викликів за адресами можливого проживання обвинуваченого у м. Відень, Республіка Австрія, та м. Софія, Республіка Болгарія.

"Наступне засідання у справі судом призначено на 18 вересня 2020 року", - зазначається повідомленні.

Нагадаємо, згідно з висунутим обвинуваченням, бенефіціарний власник кількох комерційних підприємств організував розкрадання коштів держави під час державних закупівель елементів кріплень для залізничної колії шляхом та їх реалізації за завищеними цінами: у 2014 році – на суму 21,4 млн гривень та у 2015 році – на суму понад 20 млн гривень.

Крім того, вказані особи у 2016 році намагалися в такий самий спосіб заволодіти коштами підприємства на суму 43 млн гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Актора Єфремова затримали в Москві

     • 35505 переглядiв

    У дитсадку на Тернопільщині зафіксували COVID-19

     • 13108 переглядiв

    Смертельне ДТП на Житомирщині: за кермом був поліцейський

     • 12685 переглядiв

    Укрзалізниця відкрила продаж квитків ще на один поїзд

     • 16339 переглядiв

    ООС: бойовики вісім разів порушили режим тиші

     • 10050 переглядiв