ukenru
vaks-dozvoliv-gladkovskomu-viyizhdzhati-za-mezhi-kiyivskoyi-oblasti

ВАКС дозволив Гладковському виїжджати за межі Київської області

 • 17560 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Вищий антикорупційний суд України продовжив строк покладених обов’язків на колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського до 18 квітня, окрім обов'язку не залишати Київську область. Про це журналісту УНН повідомив адвокат Гладковського Руслан Волинець.

"Суд скасував обов'язок не залишати Київську область", - сказав адвокат.

Адвокат повідомив, що Гладковському продовжили до 18 квітня зобов’язання, а саме, прибувати до детектива, прокурора, слідчого, судді за кожною вимогою, здати паспорти для виїзду за кордон та інші документи, які дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну, утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та свідками у даному кримінальному провадженні.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд дозволив зняти електронний браслет з колишнього заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони Олега Гладковського.

Як повідомлялося, Гладковський вийшов з СІЗО під заставу.

ВАКС 19 жовтня обрав запобіжний захід Гладковському у вигляді тримання під вартою на два місяці з альтернативою застави у понад 10 млн грн.

Також, 17 жовтня НАБУ повідомило про затримання колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського за підозрою у зловживанні службовим становищем.

18 жовтня детективами НАБУ повідомлено йому про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем) та ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України. Прокурори клопотали про обрання Гладковському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у 100 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП