v-zsu-zaprovadzhuiut-kompleksnu-prohramu-zberezhennia-zhyttia-viiskovosluzhbovtsiv-shcho-vona-peredbachaie

В ЗСУ запроваджують комплексну програму "Збереження життя військовослужбовців”: що вона передбачає

 • 32998 переглядiв

Розпочато реалізацію комплексної програми «Збереження життя військовослужбовців», пріоритетом якої є збереження життя військовослужбовців шляхом покращення підготовки, медичного забезпечення, відпочинку та дій командирів підрозділів.

У Збройних Силах України за дорученням Головнокомандувача генерал-полковника Олександра Сирського та почалось впровадження комплексної програми дій "Збереження життя військовослужбовців". Про це заявили у Генеральному штабі ЗСУ, передає УНН.

Деталі 

Програма "Збереження життя військовослужбовців" - це універсальна система для кожного підрозділу, ключовим пріоритетом якої є збереження життя наших воїнів

- пояснюють в Генштабі.

Особлива увага буде приділена:

  • удосконаленню підготовки українських захисників
  • підвищенню якості їх навчання
  • покращенню надання медичної допомоги на всіх етапах
  • забезпеченню відпочинку особового складу, який виконує бойові завдання та низці інших заходів

 У відомстві підкреслюють, що важливий аспект реалізації програми - це дії командирів підрозділів, адже на них покладена максимальна відповідальність за збереження життя особового складу.

Ми боремося за нашу землю, але життя українського солдата - найважливіше. Позицію можна повернути, життя - ні. Робота над практичним втіленням програми триватиме під особистим контролем Головнокомандувача ЗС України

- підсумували в Генеральному штабі ЗСУ. 

Нагадаємо

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський відвідав навчальний центр, де проводять підготовку мобілізованих. За його словами, ця система повинна стати універсальною для кожного підрозділу й ефективно контролюватися на всіх етапах.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі