ukenru
v-uzhhorodi-zatrymaly-vodiia-siroi-bmw-yakyi-kynuvsia-na-politseiskoho-cherez-zauvazhennia-politsiia

В Ужгороді затримали водія сірої BMW, який кинувся на поліцейського через зауваження - поліція

 • 44944 переглядiв

37-річний водій BMW був затриманий в Ужгороді за небезпечне водіння, напад на поліцейського через зауваження, і йому загрожує до 5 років позбавлення волі за напад, а також адміністративні звинувачення за порушення правил дорожнього руху.

В Ужгороді затримали водія BMW, який небезпечно маневрував на дорозі, та кинувся на поліцейського через зауваження. За напад на правоохоронця йому загрожує до 5 років ув’язнення. Крім того, на чоловіка складуть адмінпротокол про порушення ПДР.  Про це повідомили в Ужгородському районному управлінні поліції, пише УНН.

В Ужгороді затримали зловмисника, який наніс тілесні ушкодження співробітнику поліції. … Наразі з ним проводять слідчі дії. Відповідно до статті 208 КПК України його буде поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі кваліфікували такі злочинній дії затриманого за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Фігурантові загрожує до 5 років увʼязнення. Окрім цього на нього буде складено й адміністративні матеріали за порушення ПДР.

– повідомили у пресслужбі поліції.

Деталі

За даними правоохоронців сьогодні в Ужгороді співробітники поліції побачили, як водій на сірому "BMW" здійснював різкі маневри на одній із вулиць центральної частини міста, неподалік пішохідної зони.

Аби убезпечити оточуючих людей копи зупинили автівку. За кермом сидів 37-річний чоловік. На законні вимоги правоохоронців водій BMW зреагував агресивно та навіть вдарив співробітника поліції.

За даними місцевих ЗМІ після того, як чоловік влаштував махання кулаками, пасажирка сірої BMW пересіла за кермо та втекла з місця події. Авто розшукує поліція.

Тетяна Салганік

Кримінал та НП