v-ukrayini-zaginuv-gromadyanin-velikoyi-britaniyi-detaley-ne-rozgoloshuyut

В Україні загинув громадянин Великої Британії: деталей не розголошують

 • 615796 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. В Україні загинув громадянин Великої Британії. Наразі міністерство закордонних справ Британії не розголошує деталі про подробиці його смерті, пише УНН з посиланням на The Guardian.

Деталі

Зазначається, що МЗС підтвердило інформацію про смерть британця в Україні, та сповістило про це його сім'ю. У відповідь сім'я неназваного громадянина Великої Британії зажадала недоторканності приватного життя.

"Ми підтримуємо родину британського громадянина, який загинув в Україні, і підтримуємо контакти з місцевою владою", - повідомив представник відомства.

Як пише видання, уряд Великої Британії продовжує рекомендувати уникати будь-яких поїздок в Україну на тлі триваючої російської війни. Повідомляється, що з 24 лютого 2022 року "багато людей" приїхали з Британії, щоб взяти участь у бойових діях проти окупантів або займатися волонтерською діяльністю та допомагати.

Вважається, що це восьмий громадянин Великої Британії, який загинув в Україні від початку війни.

Нагадаємо

У грудні 2022 року під час бойових дій на боці російської армії на війні в Україні загинув 23-річний замбійський студент. Його тіло повернули додому.

Раніше у вівторок було оголошено, що по всій Великій Британії буде оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання в ознаменування першої річниці вторгнення в Україну в п'ятницю, 24 лютого.

Очікується, що Ріші Сунак очолить вшанування «хоробрості та стійкості» українського народу, яке відбудеться об 11:00.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Рашисти вдруге за день обстріляли лікарню у Херсоні

     • 577691 переглядiв

    Українським захисникам важливо утримати Бахмут - Міллі

     • 736069 переглядiв