v-ukrayini-pedagogi-kolaboranti-potraplyat-pid-sanktsiyi-detali

В Україні педагоги-колаборанти потраплять під санкції: деталі

 • 136661 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. В Україні будуть вводити санкції проти викладачів з окупованих територій, які перейшли на сторону ворога та "навчальних закладів", які працюють за "освітніми стандартами" рф. Відповідне рішення прийняв Кабінет міністрів на засіданні сьогодні. Про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції, інформує УНН.

Цитата

"Викладачі та освітні заклади на тимчасово окупованих територіях, які поширювали освітні стандарти рф, та визнають освітні кваліфікації, присвоєні закладами вищої освіти рф, потрапляють під спеціальні економічні та інші санкції строком на 5 років. Застосовуються також санкції до низки російських закладів вищої освіти та їхніх керівників і науковців, які несуть відповідальність за пропаганду агресивної війни рф проти України", - ідеться у повідомленні.

Деталі

В цілому санкції поширюються на 81 фізичну та 53 юридичні особи. Формат реалізації цих санкційних заходів тепер розгляне РНБОУ.

Доповнення 

У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області більшість працівників місцевих шкіл відмовилися від співпраці з окупантами.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні педагоги-колаборанти потраплять під санкції: деталі

     • 136661 переглядiв

    Ще шість суден вийшло з портів в Україні "зерновим коридором"

     • 112029 переглядiв

    У серпні український експорт зріс на 25%: що вивозили найбільше

     • 137817 переглядiв

    Біля берегів Одещини здетонувала ще одна ворожа міна

     • 769185 переглядiв