v-ukraini-zbilshytsia-kilkist-pryladiv-fiksatsii-shvydkosti-rukhu

В Україні збільшиться кількість приладів фіксації швидкості руху

 • 26878 переглядiв

Україна планує збільшити кількість камер TruCAM до 160 та розширити вимірювання швидкості до 295 ділянок, враховуючи рівень аварійності та небезпеку на дорогах, при цьому тимчасово призупинивши моніторинг швидкості в зонах активних конфліктів.

Кількість приладів для фіксації швидкості TruCAM в Україні збільшується, вимірювання швидкості буде проводитися на 17 нових ділянках. Загалом кількість таких приладів на українських дорогах досягне 160, а вимірювання швидкості буде відбуватися на 295 ділянках.

Про це повідомили у Патрульній поліції, пише УНН.

В Україні планується збільшення кількості приладів TruCAM для вимірювання швидкості та ділянок, де це вимірювання буде проводитись. Нові 17 ділянок визначено з урахуванням аварійності та небезпеки на дорогах. На цих ділянках, а також на 295 існуючих, використовуватимуться 160 приладів TruCAM для контролю дотримання швидкісного режиму.

У поліції повідомляють, що у регіонах, де тривають активні бойові дії, зокрема в Донецькій та Луганській областях, прилади контролю за вимірюванням швидкісного режиму транспортних засобів тимчасово не використовуються, а в Запорізькій, Миколаївській, Сумській, Харківській та Херсонській — використовуються на окремих ділянках автомобільних доріг.

Відповідно до аналізу аварійності та умов воєнного стану, внесено ряд змін у список з 333 ділянок для вимірювання швидкості:

  • Додано 17 нових ділянок для вимірювань;
  • Змінено параметри 3 ділянок;
  • Одну ділянку виключено зі списку;
  • Тимчасово припинено моніторинг швидкості на 54 ділянках.

Нагадаємо

Патрульна поліція нагадує,що в Україні за відсутній чи забруднений номерний знак автомобіля діють штрафи.

Ірина Колеснік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ситуація з водопостачанням на ТОТ Луганщини – критична

     • 17035 переглядiв