v-ukraini-pratsiuiut-maizhe-13-tysiach-punktiv-nezlamnosti

В Україні працюють майже 13 тисяч Пунктів Незламності

 • 26472 переглядiв

Україна створила 13 320 Пунктів Незламності, що на 110% перевищує заплановану кількість, з яких 12 674 вже функціонують, а 646 готові до відкриття в разі потреби для надання населенню таких послуг, як паливо, генератори та пускачі, під час війни з Росією.

В Україні створено 13 320 пунктів незламності – це 110% від планової кількості. За даними місцевих адміністрацій, усі вони забезпечені базовим обладнанням для надання відповідних послуг населенню: запас палива, генератори, старлінки. Вже працюють 12 674 пункти, до відкриття у разі потреби готові ще 646. Про це повідомили у Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури, передає УНН.

Деталі

Допоки триває війна та існують загрози зі сторони росії, незалежно від пори року Пункти Незламності мають працювати та бути готовими до відкриття в разі потреби для забезпечення надання послуг населенню в будь-яку пору року. Лише протягом милого тижня Пункти Незламності відвідали близько 70 тисяч громадян, переважно в Дніпропетровській, Миколаївській, Харківській областях

сказав міністр Олександр Кубраков.

Для ефективного використання ресурсів та у зв'язку з настанням стабільно теплої погоди, частина Пунктів Незламності переводяться в режим "готові до відкриття", з урахуванням потенційних загроз та обмеження постачання електричної енергії, у разі надзвичайної ситуації їх буде розгорнуто впродовж 2 годин.

Крім цього, триває робота щодо відображення інформації про Пункти Незламності у мобільному додатку Дія.

Опалювальний сезон пройдено успішно, пункти незламності продовжать працювати - Шмигаль 29.03.24, 18:50

Лілія Подоляк

Суспільство

Популярні

Новини по темі

В Україні працюють майже 13 тисяч Пунктів Незламності

 • 26472 переглядiв

Forbes офіційно оголосив Тейлор Свіфт доларовою мільярдеркою

 • 50780 переглядiв

Північна Корея повідомила про запуск гіперзвукової ракети

 • 47137 переглядiв

Україна готує глобальний саміт миру лідерів держав

 • 46912 переглядiв