v-ssha-zatrimali-dvokh-shkolyarok-za-pidozroyu-v-pidgotovtsi-masovogo-vbivstva

В США затримали двох школярок за підозрою в підготовці масового вбивства

 • 8300 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Поліція в штаті Флорида затримала двох школярок за підозрою в тому, що вони планували організувати вбивство дев'яти осіб. Про це повідомив телеканал Fox News, передає УНН.

Як він відзначає, затриманим по 14 років, їх імена не розголошуються. Вчителька знайшла у них папку із записами, з яких, імовірно, слід, що учениці планували застрелити дев'ять осіб.

Школярки були затримані в середу, 17 квітня, у своїй школі. Пізніше їх помістили в центр попереднього затримання для неповнолітніх. Як очікується, їм будуть пред'явлені звинувачення в змові з метою вбивства і викрадення.

Як раніше інформував УНН, 17 жовтня 2018 року в політехнічному коледжі в місті Керч на тимчасово окупованій території у Криму (Україна) 18-річний студент Владислав Росляков влаштував бійню. Згідно з офіційними даними, у результаті вибуху і стрілянини загинула 21 людина з числа учнів і персоналу навчального закладу, постраждали 76 осіб. Росляков із двома сумками та дробовиком з’явився в коледжі о 11:40 (UTC+3), приблизно за десять хвилин після від’їзду директора. Залишив рюкзак із саморобним вибуховим пристроєм у буфеті, що розташований біля центрального входу, після вибуху почав розстрілювати студентів і вчителів на другому поверсі, попередньо кидаючи в аудиторії саморобні гранати. У бібліотеці закладу, імовірно, вчинив самогубство. На місці було знайдено помпову рушницю Hatsan Escort Aimguard і ще один вибуховий пристрій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Ракицький забив третій гол зі штрафного за "Зеніт"

     • 11738 переглядiв

    Боксер Берінчик захистив інтерконтинентальний титул WBO

     • 11642 переглядiв

    На Одещині знайшли зниклого шестирічного хлопчика

     • 10611 переглядiв