ukenru
v-opzzh-zayavili-scho-arakhamiya-organizuvav-tskuvannya-partiyi-u-mikolayevi

В ОПЗЖ заявили, що Арахамія "організував цькування" партії у Миколаєві

 • 13987 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. "Опозиційна платформа - За життя" повідомила про "цькування партії" у Миколаєві, яке "організував" голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, інформує УНН.

"Слуги народу" продовжують спробу заблокувати участь "Опозиційної платформи - За життя" у виборах до міської ради Миколаєва. Суд першої інстанції відмовився грати за правилами партії влади і не зняв наш партійний список з реєстрації. Тепер миколаївські "слуги" готують апеляцію на це рішення. Організатором цькування ОПЗЖ у Миколаєві є безпосередньо голова парламентської фракції "Слуги народу" Давид Арахамія. Організовуючи судову війну проти опозиції, Давид Арахамія посилається на особисте розпорядження Президента Зеленського про зняття з реєстрації одного з миколаївських списків ОПЗЖ - міського чи обласного", - йдеться у повідомленні.

Вказується, що ОПЗЖ закликає Президента України Володимира Зеленського "припинити цькування опозиції з боку керівників партії "Слуга народу".

"Такі дії дискредитують владу, дестабілізують ситуацію у регіоні і шкодять українській демократії. Ми розраховуємо, що втручання Президента припинить незаконну цькування опозиції, судову війну у Миколаєві і адміністративне свавілля. У демократичній країні тиск на суди і виборчі комісії неприйнятний. Результат виборів повинні вирішувати виборці, а не представники чинної влади. Абсолютно неприпустимі спроби партії влади видавити із виборів опозицію, тим більше під прикриттям доручення Президента", - резюмували у партії.

Як повідомлялося раніше в УНН, у "Слузі народу" прокоментували лист європарламентарів до Арахамії.

Українські Національні Новини

Політика