v-okupovanomu-melitopoli-ukrainski-partyzany-pidirvaly-potiah-yakym-rosiiany-vozyly-boieprypasy-z-krymu

В окупованому Мелітополі українські партизани підірвали потяг, яким росіяни возили боєприпаси з Криму

 • 33979 переглядiв

Українські партизани підірвали залізничний потяг з вантажем для російських військ у Мелітополі, пошкодивши колію та обладнання. Ця атака зірвала транспортування військових вантажів з Криму.

Сьогодні вранці українські партизани в тимчасово окупованому росіянами Мелітополі підірвали залізничний потяг, який щодня возив боєприпаси та паливо для окупантів. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що росіяни возили постачання з окупованого Криму до Мелітополя та Дніпрорудного. Натомість у зворотному шляху цей поїзд вивозив з тимчасово окупованих територій руду, зерно та пошкоджену техніку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі диверсанти підірвали два літаки та гелікоптер у підмосковʼї - ГУР МО

У результаті контрольованого вибуху було пошкоджено залізницю та тепловоз з вагонами. Сам вибух стався о 8-ій ранку прямо під носом російських фсбшників. Наразі окупанти оточили місце вибуху, обшукують прилеглу місцевість 

- заявили у Спротиві.

Доповнення

Зазначається, що наразі окупаційна адміністрація намагається приховати факт диверсії поки росіяни без успіху шукають партизан. Залучені співробітники фсб, зрадники з поліції, кінологи з собаками й навіть експерти кримінальної лабораторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партизани заявили, що проникли у військову частину росгвардії у москві

У Спротиві нагадали, що вже одинадцята успішна диверсія на залізниці за 2023 рік. Попередній потяг Рух Опору успішно підірвав 13 жовтня.

Представники Руху Опору наголошують, що ця диверсія є далеко не останньою, адже в російській логістичній моделі саме залізниця відіграє ключову роль 

Нагадаємо

У Центрі національного спротиву попередили, що на тимчасово окупованих територіях України росіяни посилили заходи з протидії підпіллю і пошуку партизан.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    "Київстар" відновив роботу 4G у Києві

     • 39259 переглядiв