v-okupovane-rubizhne-na-luganschini-zhiteli-teper-mozhut-vyikhati-tilki-z-dozvolu-viyskovikh-rf

В окуповане Рубіжне на Луганщині жителі тепер можуть в’їхати тільки з дозволу військових рф

 • 252954 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. Ворог на Луганщині веде активні бойові дії безуспішно намагаючись наступати, водночас в окупованому  Рубіжному, де вже введено пропускний режим, тепер для в’їзду потрібен окремий дозвіл військових, повідомив ситуацію в області голова адміністрації Артем Лисогор, пише УНН.

Деталі

Наші військові втримують позиції на обох напрямках на Луганщині. Так, відбито чергову спробу ворога штурмувати південніше Новоселівського. Окупанти посилюють артилерійські обстріли вздовж усієї лінії фронту. Під ворожий вогонь потрапили Білогорівка та Кузьмине. Але кількість не переростає в якість. Руйнування трапляються, значні просування – ні.

Вже понад тиждень загарбники ускладнили в’їзд до Рубіжного. Однак цього їм виявилось замало. І відтепер, крім перепустки від окупаційної адміністрації, потрібен ще й дозвіл військових рф. Домовився з гауляйтером – знайди спільну мову із росіянами.

Шантаж підприємців набирає обертів і в Сєвєродонецьку. Окупаційна влада міста прибрала у власне використання торговельні площі, право власності на які не було ніким підтверджене у встановлені терміни.

Аби отримати під магазин приміщення, розташоване у більш вигідному місці, також треба домовитися із так званою владою.

Доповнення

Російські окупанти у Луганській області замінюють колаборантів на чиновників з рф, силовиків відправляють на фронт. Робітників промислових підприємств та навчальних закладів тимчасово окупованих населених пунктів Луганської області примушують написати заяву для вступу до провладної партії. Інакше погрожують створити проблеми на роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині росіяни через значні втрати не встигають вивозити з моргів тіла ліквідованих окупантів

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сили оборони знищили російського "Алігатора"

     • 331344 переглядiв

    росія може бути причетна до вибуху в турецькому порту - Юсов

     • 264177 переглядiв