v-kyivskomu-slidchomu-izoliatori-prokomentuvaly-sytuatsiiu-shchodo-nibyto-pobyttia-dubinskoho

В Київському слідчому ізоляторі прокоментували ситуацію щодо нібито побиття Дубінського

 • 27259 переглядiв

Київський слідчий ізолятор співпрацював з органами влади у розслідуванні ймовірного побиття Олександра Дубінського, медичні огляди показали, що потреба в госпіталізації відсутня, а факт побиття не підтвердився.

Адміністрація "Київського слідчого ізолятора" надала повне сприяння правоохоронцям та медикам щодо встановлення фактів побиття Олександра Дубінського, які встановили відсутність підстав для госпіталізації, пише УНН.

Деталі

Як повідомили в "Київському слідчому ізоляторі", адміністрація установи, будучи зацікавленою у встановленні фактів щодо побиття Олександра Дубінського надала повне сприяння правоохоронцям та медикам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нацполіції спростували заяви Дубінського про побиття його в СІЗО

За результатами огляду лікарями швидкої допомоги встановлено задовільний стан здоров’я та відсутність підстав для госпіталізації за межі установи попереднього увʼязнення

- йдеться в повідомленні.

Також в СІЗО зазначили, що інформація про побиття Дубінського не знайшла підтвердження.

"Адміністрацією слідчого ізолятора також готується звернення до ДБР та КДКА щодо дій адвокатів підозрюваного", - додають в слідчому ізоляторі.

Нагадаємо

Вчора у Telegram-каналі народного депутата Олександра Дубінського повідомили, що нардепа нібито побили в СІЗО. Зазначається, що у нього зафіксували множинні гематоми, а також підозру на перелом ребра.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Сенатори США просять Байдена заборонити польоти в Китай

     • 28325 переглядiв