ukenru
v-ispaniyi-zaareshtuvali-vidomogo-aferista-z-tinder-saymona-levayeva

В Іспанії заарештували відомого афериста з Tinder Саймона Леваєва

 • 211732 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Відомому шахраю з Tinder Саймону Леваєву, про якого зняли документальний фільм на Netflix, загрожує ув’язнення. В Іспанії видали ордер на арешт чоловіка, пише УНН з посиланням на Daily Mail.

Деталі

Поліція підозрює, що 31-річний Леваєв користувався підробленим водійським посвідченням. Його авто Maserati помітили на іспанському пляжі, у той час, як він відпочивав з невідомою дівчиною з росії.

За словами правоохоронців, Леваєв надав фальшиву ліцензію під одним із псевдонімів, який, як відомо, використовував.

Правоохоронці звернулися до суду в іспанському портовому місті Альхесірас з проханням відновити кримінальне розслідування проти чоловіка.

У виданні зазначають, поки невідомо, чи зможе ордер на арешт призвести до затримання Леваєва на його батьківщині та подальшої екстрадиції.

Доповнення

Справжнє ім'я Саймона Леваєва — Шимон Хают. У 2015 році він був засуджений у Фінляндії, а у 2019-му отримав термін в Ізраїлі за використання підробленого паспорта в Греції.

Леваєв відомий тим, що під виглядом сина ізраїльського мільярдера Льва Леваєва знайомився з дівчатами в Tinder і видурював у них мільйони доларів. На початку 2022 року Netflix зняв про шахрая з Tinder документальний фільм.

Українські Національні Новини

Новини Світу