ukenru
v-irpinskiy-koloniyi-nezakonno-karayut-vyazniv-prokuratura

В Ірпінській колонії незаконно карають в'язнів - прокуратура

 • 10962 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Співробітники прокуратури виявили численні порушення режиму та прав ув'язнених з боку адміністрації Ірпінської колонії. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області передає УНН.

"Перевіркою в державній установі "Ірпінський виправний центр (№ 132)" Києво-Святошинською місцевою прокуратурою виявлено факти неналежного проведення із засудженими соціально-виховної, психологічної, профілактичної та наглядової роботи, а також випадки незаконного накладення на засуджених дисциплінарних стягнень", - йдеться у повідомленні.

Також недостатніми виявились заходи адміністрації установи щодо виявлення та перекриття шляхів надходження до виправного центру заборонених предметів.

Водночас виявлено порушення вимог протипожежного, санітарно-епідеміологічного законодавства та прав засуджених на безпечні й належні умови праці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кагарлицькій колонії виявлені численні порушення

"З огляду на викладене, місцевою прокуратурою внесено вказівки про усунення зазначених та інших виявлених за результатами перевірки порушень", - зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, прокуратура Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом виявлення кишкової інфекції у продуктах, якими годували ув'язнених у Бориспільській виправній колонії.

У той же час прокуратура виявила низку порушень у медичному обслуговуванні та відсутність безпечних умов праці засуджених, які утримуються у Білоцерківській виправній колонії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП