v-henshtabi-pokazaly-kadry-navchannia-ukrainskykh-viiskovykh-na-systemi-ppo-starstreak

В Генштабі показали кадри навчання українських військових на системі ППО Starstreak

 • 25470 переглядiв

Збройні сили Великої Британії тренують українських новобранців на системі ППО Starstreak. Ракета комплексу рухається втричі швидше за звук і може кілька разів вразити ціль завдяки системі з трьох снарядів.

Збройні Сили Великої Британії готують українських новобранців для роботи на переносному ЗРК Starstreak, ракета якого рухається зі швидкістю, що більш ніж у три рази перевищує швидкість звуку і може кілька разів вразити ціль завдяки своїй системі з трьох снарядів. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Збройні Сили Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії тренують українських новобранців на системі ППО Starstreak. Starstreak - це британський переносний зенітно-ракетний комплекс, портативна система протиповітряної оборони малої дальності, оптимізована для забезпечення захисту від повітряних загроз. Ракета Starstreak рухається зі швидкістю, що більш ніж у три рази перевищує швидкість звуку і може кілька разів вразити ціль завдяки своїй системі з трьох снарядів, схожих на дротики

 - йдеться в повідомленні.

В Генштабі наголосили, що навчання допоможе українським новобранцям захищати небо від незаконної авіації росії.

Нагадаємо

Українські військові активно використовують вітчизняну розробку - універсального робота Vepr, який підсилює можливості ЗСУ та зберігає життя бійців.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі