ukenru
v-groysman-privitav-ukrayintsiv-iz-bezvizom-z-yes

В.Гройсман привітав українців із безвізом з ЄС

 • 9616 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці у Facebook привітав українців із запровадженням безвізового режиму з Європейським Союзом, передає УНН.

"Сьогодні важливий день для нашої краЇни – сьогодні запроваджено безвізовий режим з Європейським Союзом, і я глибоко переконаний у тому, що саме сьогодні відновлюється справедливість до українців. Будь-які візові бар'єри, вони, як завжди, штучно створені. Сьогодні ми повертаємо повагу до українців і до українського паспорту", - сказав В.Гройсман.

Він зазначив, що Україна і Європа хочуть бути єдиною європейською родиною і ніщо не може зупинити їх на цьому шляху.

На думку В.Гройсмана, завдання України - "руйнуючи бар'єри, які відділяють нас від єдиної європейської родини, стати успішною країною, країною, в якій люди відчувають справедливість, в якій розвивається національна економіка і люди можуть жити повноцінним життям".

"Наше завдання – стати повноцінним членом Європейського Союзу, але для цього нам потрібно багато працювати і я глибоко переконаний, що ця праця буде приносити результат по відношенню і до якості життя кожної української родини. Успіхів нам", - сказав глава уряду.

Як повідомляв УНН, українці отримали право на безвізові поїздки до країн ЄС.

Українські Національні Новини

Політика