ukenru
v-energodar-dostavili-ponad-20-tonn-gumanitarnogo-ta-tekhnichnogo-vantazhu-yakiy-potribniy-dlya-roboti-atomnoyi-i-teplovoyi-elektrostantsiy

В Енергодар доставили понад 20 тонн гуманітарного та технічного вантажу, який потрібний для роботи атомної і теплової електростанцій

 • 269381 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Сьогодні, 23 квітня, ввечері, в Енергодар вдалося доставити понад 20 тонн гуманітарного вантажу та технічного вантажу, який потрібний для роботи атомної і теплової електростанцій. Про це повідомила керуюча справами виконавчого комітету Енергодарської міської ради Яна Дабіжа, передає УНН.

Цитата

"Після понад тижня затримки, по причині несприятливих погодних умов і розмиття об’їзної дороги через Василівку, в Енергодар вдалося доставити велику кількість, понад 20 тонн гуманітарного вантажу та технічного вантажу, який потрібний для роботи атомної і теплової електростанцій!", - йдеться в повідомленні.

Вона зазначила, що це також пальне для комунальних підприємств, аварійних бригад, служби з надзвичайних ситуацій, хлор для "Тепловодоканала" на питний водозабір, гуманітарна допомога від НАЕК "Енергоатом" і наших друзів-поляків.

"Велика подяка Людмилі Костушевич, всій спільноті волонтерських і благодійних організацій, Запорізькій ОДА, депутату Запорізької обласної ради Толочеку В.А., компанії "Енергоатом" і всім атомним станціям України за гуманітарну допомогу (продуктові набори, необхідне для дітей та ліки). Серед медикаментів є інсулін, за що вдячні Благодійному фонду "СИЛА МРІЇ". За препарати крові велика дяка всім працівникам Запорізького обласного центру служби крові. Завдяки компанії "Фрезеніус Медікал Кер Україна" та її директору особисто - Шурдук Роману Володимировичу, відділення гемодіалізу КНП "СМСЧ" отримало місячний запас витратних матеріалів та деззасобів для проведення процедури. Також вдалося привезти певну кількість адресних посилок. Окрема подяка за організацію важливих процесів в.о. генерального директора ЗАЕС І. В. Мурашову і головному інженеру Ю. О. Черничуку, а також водіям ЗАЕС і всім, хто сідають на маршрут, щоб привезти в тимчасово окупований Енергодар потрібну допомогу. Вдячні всім і кожному одночасно!", - написала Дабіжа.

Вона також додала, що питання розподілу гуманітарного вантажу буде вирішуватися з понеділка.

"Від імені виконавчого комітету, Енергодарської міської ради та від себе особисто вітаю всіх з Великодніми святами. Нехай скорше наступить мир в нашій країні!", - наголосила Дабіжа.

Нагадаємо

Російські військові викрали автобуси та фури, що везли гуманітарний вантаж до Мелітополя.

Українські Національні Новини

Суспільство