ukenru
v-avstriyi-poslabili-karantin-skorotili-komendantsku-godinu

В Австрії послабили карантин: скоротили комендантську годину

 • 15071 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. З сьогоднішнього дня Австрія пом'якшує деякі з карантинних обмежень, введених в зв'язку з пандемією COVID-19. Так, комендантська година в країні тепер з опівночі, а магазинам дозволено приймати більше відвідувачів, передає УНН з посиланням на Kurier.

Цитата

Так, за словами міністра охорони здоров'я країни Вольфганга Мюкштайна, кількість заражень в Австрії продовжує різко знижуватися, а вакцинація "швидко просувається".

"З цими позитивними змінами ніщо не заважає першим крокам", - заявив він.

Деталі

Починаючи з сьогоднішнього дня, в країні комендантську годину перенесли з 22:00 на північ.

Відтепер більшу кількість клієнтів може бути допущено до підприємств роздрібної торгівлі та відпочинку, а рекомендована соціальна дистанція скорочується з двох до одного метра.

На культурних заходах можна заповнювати до 75% від приміщення замість колишніх 50%.

Носіння маски на відкритому повітрі більш не обов'язкове.

Починаючи з четверга, максимум вісім дорослих в приміщенні і 16 дорослих на відкритому повітрі (не рахуючи дітей) можуть сідати за один стіл в місцях громадського харчування; раніше межею було чотири або десять осіб відповідно. Тільки офіціанти повинні носити маску в закладах на відкритому повітрі.

Додамо

В Австрії на даний момент щеплення від коронавірусу принаймні першою дозою отримало більше половини дорослого населення країни, двома дозами - більше 25%.

Що було раніше

Як повідомляв УНН, Україна з 1 червня відновила залізничне сполучення з Австрією та Угорщиною.

Українські Національні Новини

Новини Світу