ukenru
uspikhi-vladi-u-virishenni-konfliktu-na-donbasi-negativno-otsinyuyut-70-ukrayintsiv-opituvannya

Успіхи влади у вирішенні конфлікту на Донбасі негативно оцінюють 70% українців - опитування

 • 17672 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. У лютому 2020 року, у порівнянні з груднем 2019 року, на 20% збільшилася кількість українців, які негативно оцінюють успішність влади у вирішенні конфлікту на Донбасі. Про це повідомляє УНН із посиланням на дані опитування щодо оцінки діяльності органів влади у лютому 2020 року, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.




"В оцінці успішності влади у справі вирішення конфлікту на Донбасі відбулося погіршення порівняно з груднем: тільки 25% опитаних думають, що влада успішна (у грудні було 40%), а 70% - що не успішна (у грудні було 50%)", - йдеться у результатах опитування.

Додамо, опитування було проведено КМІС з 21 по 25 лютого 2020 року методом телефонного інтерв’ю на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України. До вибірки не включаються території, які тимчасово не контролюються владою України - АР Крим, окремі райони Донецької та Луганської областей. Під час опитування проведено 1500 інтерв'ю, похибка вибірки з імовірністю 0,95 не перевищує 3%.

Нагадаємо, лише 9% українців позитивно ставляться до "мінських угод".

Українські Національні Новини

Політика