ukenru
uryad-prodovzhiv-vikoristannya-analogovogo-tele-radiomovlennya-do-30-chervnya-2018-roku

Уряд продовжив використання аналогового теле- радіомовлення до 30 червня 2018 року

 • 8352 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Кабінет міністрів України продовжив використання аналогового телевізійного та радіомовлення до 30 червня 2018 року. Таке рішенн було ухвалено на засіданні уряду, передає кореспондент УНН.

Під час засідання уряду, голова Держспецзв'язку Леонід Євдоченко представив проект постанови про внесення змін до плану використання радіочастотного ресурсу України.

Він, зокрема, зазначив, що відповідно до плану заходів щодо впровадження Україною цифрового телерадіомовлення, остаточний перехід від аналогового до цифрового телебачення має відбутися відповідно до порядку поетапного відключення аналого телерадіомовлення, який має розробити Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

"За інформацією Нацради, на сьогодні існує низка не вирішених фінансових та соціально-економічних проблем, які стримують розробку такого порядку та процес переходу від аналового до цифрового телерадіомовлення. У зв'язку з цим пропонується продовжити строки використання радіотехнлогій аналового телевізійного мовлення до 30 червня 2018 року", - розповів він.

Як повідомляв УНН, П.Порошенко підписав закон про україномовні квоти на ТБ.

Українські Національні Новини

Суспільство