uriad-pryznachyv-tymchasovoho-kerivnyka-beb

Уряд призначив тимчасового керівника БЕБ

 • 15221 переглядiв

Виконання обов’язків Директора БЕБ, строком не більше 1 року, покладено на заступника Директора Бюро економічної безпепки Сергія Перхуна, передає УНН із посиланням на пресслужбу БЕБ.

Деталі

Розпорядженням Кабінету Міністрів України тимчасово, до призначення в установленому порядку Директора Бюро економічної безпеки України, але не більш як на один рік, виконання обов’язків Директора БЕБ покладено на заступника Директора Бюро Перхуна Сергія Олександровича

- ідеться у повідомленні.  

Зазначається, що на посаді заступника Директора Бюро економічної безпеки України, продовжить роботу Андрій Пащук.

Нагадаємо

Народний депутат Володимир Арешонков заявив, що для підвищення якості роботи з тіньовою економікою, розслідування економічних злочинів має бути передано виключно Бюро економічної безпеки. Комітет з питань правоохоронної діяльності активно працює над підготовкою необхідної законодавчої бази.

Президент Володимир Зеленський звільнив Андрія Сибігу з посади заступника керівника Офісу Президента України.

Колишнього керівника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгенія Борисова підозрюють у незаконному збагаченні на загальну суму понад 140 млн грн. Чоловік разом з сім'єю має декілька автівок, елітну нерухомість за кордоном, при цьому не маючи для цього достатньої кількості законно отриманих активів та доходів.

Ігор Тележніков

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд призначив тимчасового керівника БЕБ

     • 15221 переглядiв