umierov-ochikuie-na-plidnu-spivpratsiu-z-novym-ministrom-oborony-polshchi-zaklykav-polskykh-vyrobnykiv-zbroi-do-partnerstva

Умєров очікує на плідну співпрацю з новим міністром оборони Польщі, закликав польських виробників зброї до партнерства

 • 42799 переглядiв

Міністр оборони України Рустем Умеров висловив готовність до співпраці з колегою з Польщі і закликав польських виробників зброї до партнерства з українськими компаніями

Міністр оборони України Рустем Умєров під час зустрічі з міністром закордонних справ Польщі Радославом Сікорським зауважив, що очікує на плідну співпрацю з новим міністром національної оборони Польщі Владиславом Косіняком-Камишем. Про це повідомило Міністерство оборони України, пише УНН.

Готовий до обговорення нашого порядку денного у телефонному режимі та під час очних зустрічей

- сказав міністр оборони України.

Деталі

Умєров "закликав польських виробників зброї до укладання прямих контрактів з українськими компаніями, а також до створення спільних підприємств", повідомили у МОУ.

Він також привітав Сікорського із призначенням на посаду, передав подяку народу Польщі за величезну допомогу, надану Україні, та розповів про результати своїх перших 100 днів на посаді.

Нагадаємо

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль обговорив із очільником МЗС Польщі Радославом Сікорським питання блокування українських вантажоперевезень на кордоні.

Зеленський та очільник МЗС Польщі обговорили оборонну співпрацю22.12.23, 18:58

Популярні

Новини по темі