ukenru
ultras-nagadali-surkisu-scho-chekayut-dokaziv-svoyeyi-zaangazhovanosti

Ультрас нагадали Суркісу, що чекають доказів своєї "заангажованості"

 • 14180 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Ультрас київського "Динамо", як і раніше чекають від Григорія Суркіса перелік імен тих, хто нібито причетний до акцій "Динамо Без Суркісів" і "Динамо Без Луческу", передає УНН з посиланням на сторінку уболівальників клубу в Facebook.

Йдеться про заяву Суркіса, зроблену 23 серпня поточного року.

"Я впевнений, що є режисер. Ви все побачите", - сказав він тоді.

"Минуло вже більше місяця з моменту появи цієї гучної заяви від людини, яка не відмовляється від відвідування Росії, вітається з ворогом і представляє колабораціоністів в законодавчій гілці влади.

Але досі не названо жодного імені, не зроблено жодного натяку і не представлено жодних доказів причетності когось до наших акцій #ДинамоБезСуркісів та #ДінамоБезЛуческу.

Звичайно, можна сказати, що Суркіси - майстри марнослів'я, але ми продовжуємо чекати конкретних фактів, що підтверджують вищевказані слова", - йдеться в заяві ультрас "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВФ не погодиться фінансувати Суркісів, а тому наступний транш під питанням

Нагадаємо, раніше фанати заявили, що завжди будуть нагадувати "до якого стану Суркіси довели Динамо".

Крім того, на думку ультрас, до керівництва в столичному клубі повернувся старший з братів Суркісів - Григорій, який сьогодні є народним депутатом ВРУ. А слідом за ним - до ФК "повернулася політика реваншизму", вважають фанати.

Українські Національні Новини

Суспільство