ukenru
ultrapravi-ekstremisti-napali-na-zhurnalistiv-na-gretskomu-lesbosi

Ультраправі екстремісти напали на журналістів на грецькому Лесбосі

 • 8946 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Близько 80 ультраправих екстремістів напали на журналістів і правоохоронців під час візиту високопоставлених чиновників Греції на острів Лесбос. Про це повідомляє УНН з посиланням на Ekathimerini.

Так, на острів Лесбос був запланований візит прем'єр-міністра Греції Алексіса Ціпраса і деяких інших високопоставлених чиновників. Так під час візиту відбулася низка мітингів місцевих жителів, які вимагали вжити заходів щодо ослаблення потоку мігрантів та біженців на Лесбос.

Після мітингу почався напад - екстремісти кидали каміння і петарди в журналістів, правоохоронців та місцевих жителів, які виступають проти насильства. Про постраждалих і затриманих в результаті інциденту не повідомляється.

Як повідомляв УНН, співробітники правоохоронних органів Греції заарештували чоловіка, який підозрюється в спробі вбивства двох співробітників посольства Ірану в Афінах.

У поліції заявили про затримання 47-річного громадянина Ірану. Він, за версією поліцейських, 28 березня вчинив напад з ножем на двох співробітників іранської дипмісії в Афінах. Обидва дипломати були поранені. Через кілька днів правоохоронці змогли ідентифікувати злочинця і затримати його.

Українські Національні Новини

Новини Світу