ukrzaliznytsia-vidkryla-prodazh-kvytkiv-na-poizd-chop-budapesht-viden

Укрзалізниця відкрила продаж квитків на поїзд Чоп - Будапешт - Відень

 • 20995 переглядiв

Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків на новий прямий поїзд №143/146 з Чопа до Будапешта та Відня, який пропонує зручне стикування з нічними поїздами з інших міст України та комфортабельні вагони з Wi-Fi.

Укрзалізниця відкрила продаж квитків онлайн на новий прямий поїзд №143/146 до Угорщини сполученням Чоп - Будапешт - Відень . Про це повідомила пресслужба перевізника, пише УНН.

Відсьогодні стартує другий етап впровадження продажу квитків онлайн до Угорщини. Новий прямий поїзд №143/146 Чоп - Будапешт - Відень, який має зручні стиковки з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі зручних сидячих вагонів з Wi-Fi, вже доступний у застосунку Укрзалізниці! Мова йде про квитки до всіх станцій як Угорщини (починаючи з дати відправлення 17 квітня), так і Австрії,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що прямі сполучення Україна - Угорщина (Мукачево - Дебрецен, Мукачево - Будапешт, Чоп - Захонь) з'являться в застосунку трохи пізніше.

В Укрзалізниці нагадали, що з 18 березня продаж квитків на прямі безпересадкові вагони Київ - Відень доступні лише онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці з верифікацією акаунту через Дія.Підпис.

Нагадаємо

28 березня запущено новий міжнародний залізничний маршрут, що з'єднує Прагу, Кошице та Чоп, з щоденним залізничним сполученням, яке обслуговується Укрзалізницею та RegioJet, пропонуючи 13-годинну подорож між Прагою та Чопом.

Ольга Розгон

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    На Дніпропетровщині збили ворожий БПЛА

     • 20976 переглядiв