ukenru
ukrzaliznitsya-ye-naybilshim-vlasnikom-metalobrukhtu-v-ukrayini

"Укрзалізниця" є найбільшим власником металобрухту в Україні

 • 9512 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. "Укрзалізниця" є найбільшим власником металобрухту в Україні і збирається продавати його через тендерну систему ProZorro.Продажі. Всього зареєстровано 4 лоти загальною вартістю 260 млн грн, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міністерства економічного розвитку і торгівлі. 

"Продажі, і одразу такі крупні партії стратегічно важливого ресурсу для металургів - металобрухту. Це дійсно важливий прецедент, оскільки "Укрзалізниця" є найбільшим власником металобрухту в Україні", - заявив в.о. правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

"По-перше, реалізація металобрухту залізницею – це наша допомога вітчизняній металургійній промисловості. Адже лише на ці, перші торги, "Укрзалізницею" виставлено більше металобрухту, ніж його імпортували цього року українські металурги", - додав він.

Аукціон з продажу металобрухту почнеться 11 січня 2019 року.

"Буквально декілька днів тому ми розпочали потужну співпрацю в іншому важливому проекті - продажі лотів у вигляді послуг із використання вагонів власності АТ "Укрзалізниця". І от - новий вагомий наслідок нашої співпраці. І це вже металобрухт", - переконаний в.о. директора ProZorro.Продажі Олексій Соболев.

Раніше повідомлялося, що у поїзді сполученням Київ – Рахів на пасажирку впала верхня полиця з іншою пасажиркою. 

Нагадаємо, регіональна філія "Укрзалізниці" "Південно-Західна залізниця" оголосила на Prozorro ряд тендерів на закупівлю зброї, а також бронежилетів та наручників. 

Українські Національні Новини

Економіка