ukenru
ukrzaliznitsya-opublikuvala-grafik-roboti-kyiv-boryspil-express

Укрзалізниця опублікувала графік роботи Kyiv Boryspil Express

 • 17721 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Укрзалізниця опублікувала графік руху швидкісного експресу Kyiv Boryspil Express, який поновлює роботу з 15 червня. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Укрзалізниці.

“З 15 червня 2020 року Укрзалізниця поновлює рух швидкісного експресу Kyiv Boryspil Express до Міжнародного аеропорту “Бориспіль”. Наразі заплановано щоденне курсування шести поїздів — по три зранку та ввечері”, - сказав в.о. голови правління АТ “Укрзалізниця” Іван Юрик.

Вказано, що з 15 червня за маршрутом станція Київ-Пасажирський — станція Бориспіль Аеропорт курсуватимуть шість поїздів. Перший починатиме рух о 5:43 ранку, і прибуватиме в “Бориспіль” о 6:23, а назад рухатиметься з 6:43 до 7:30. Останній поїзд виїздитиме о 20:14 з Києва та о 21:00 відправлятиметься в останній рейс з “Борисполя”.

“Зазначені поїзди робитимуть проміжні зупинки на станції Видубичі та Дарниця. Поїзди проходитимуть посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд. Укрзалізниця закликає пасажирів відповідально ставитися до виконання протиепідеміологічних заходів, зокрема, під час подорожі обов’язково користуватися захисними масками та рукавичками”, - додали у пресслужбі.

Нагадаємо, Kyiv Boryspil Express почав функціонувати з 27 жовтня 2019 року і припинив свою роботу через карантин.

Українські Національні Новини

Суспільство