ukenru
ukrayintsiv-poperedili-pro-mozhlivi-naslidki-priydeshnoyi-negodi

Українців попередили про можливі наслідки прийдешньої негоди

 • 10304 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Ускладнення погодних умов у найближчі два дні, 4-5 січня, оцінюється як "жовтий" рівень небезпеки і може призвести до відключень світла та ускладнень з проїздом дорогами транспортом зокрема. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу "Укравтодору".

"Ускладнення погодних умов 4-5 січня відповідає І рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання населених пунктів, руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, ускладнення роботи комунальних служб та будівельної галузі", - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, 4-5 січня внаслідок переміщення активного циклону на сході та південному сході України очікується ускладення погодних умов з снігопадами та хуртовинами, випаде до 20 сантиметрів снігу.

В "Укравтодорі" попередили водіїв про погіршення погодних умов у східних та південно-східних областях України: Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській, Одеській та Миколаївській областях.

Через сильні снігопади в Україні перекриють окремі дороги.

Українські Національні Новини

Суспільство