ukenru
ukrayinskiy-kordon-posilyuye-natsgvardiya-foto

Український кордон посилює Нацгвардія: фото

 • 15020 переглядiв

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Додаткові сили Національної гвардії України залучено для посилення охорони кордону на напрямках потенційного руху незаконних мігрантів з Білорусі. Про це інформує пресслужба МВС, яка оприлюднила також світлини нацгвардійців, що прямують до кордону, пише УНН.

Як зазначають в пресслужбі, гвардійці виконуватимуть завдання спільно із підрозділами Державної прикордонної служби та Національної поліції.

Цитата

“Наразі налагоджена чітка взаємодія між усіма відомствами та прораховані ймовірні напрямки, на яких має бути посилена увага. Для моніторингу місцевості та обстановки підрозділи Нацгвардії використовуватимуть БПЛА. Також для швидкого переміщення особового складу, оперативного реагування та спостереження задіюватимуть власну авіацію”, - зазначив командувач НГУ генерал-полковник Микола Балан, якого цитує пресслужба.

Деталі

Додаткові сили МВС України наразі задіюються на кордон відповідно до рішення РНБО щодо посилення охорони кордону на напрямках потенційного руху незаконних мігрантів з Білорусі.

На ділянці українсько-білоруського кордону проводиться посилення, щоб стримати потік мігрантів у разі потреби та запобігти можливим провокаціям, уточнюють в НГУ.

Додамо

Як писав УНН, задля уникнення напливу мігрантів з Білорусі, Україна вирішила посилити охорону державного кордону з країною-сусідом. Як заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, найбільш уразливі ділянки українсько - білоруського кордону буде посилено додатковими підрозділами Держприкордонслужби, Нацполіції та Нацгвардії.

З його слів, мова про 8,5 тисяч силовиків.

Українські Національні Новини

Суспільство