ukrayinskiy-film-kazka-pekelna-khorugva-stav-dostupnim-na-netflix

Український фільм-казка "Пекельна хоругва" став доступним на Netflix

 • 1104005 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Український фільм-казку «Пекельна хоругва, або Різдво козацьке» відсьогодні можна переглянути на Netflix. Про це повідомляє Державне агентство з питань кіно, пише УНН.

Деталі

«Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке» - український художній фільм-казка 2019 року режисера Михайла Кострова. В основі стрічки лежить книжка «Про старого козака, різдвяного чорта, чотири роги й козацький рід» письменника і казкаря Сашка Лірника.

Фільм розрахований на вік від 0+ років. Сюжет розповідає про усе різноманіття нечисті з давніх українських казок та легенд. Герої потрапляють у часи Запорізької Січі, де одного разу Чорт і святий Петро б'ються об заклад, що коли нечиста сила зуміє утримати хоча б одного козака в Пеклі до Різдва, то козаки загинуть навічно. Чорт викрадає молодого козака Семена, домовляючись із ним, що той отримає свободу, якщо виховає малих вередливих чортенят.

Головні ролі виконали Григорій Бакланов, Леся Самаєва, Олександр Пожарський, Діна Розовлян, Арам Арзуманян, Володимир Задніпровський та інші. Продюсер картини — Євгеній Д’яченко. Виробник — ТОВ "Кінокомпанія 2016" за підтримки Держкіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "20 днів у Маріуполі" вийшов у американський прокат

Українські Національні Новини

Культура

    Популярні

    Новини по темі

    Фільм "20 днів у Маріуполі" вийшов у американський прокат

     • 899687 переглядiв

    Лісові пожежі в Італії: відомо про трьох загиблих

     • 476639 переглядiв