ukenru
ukrayinski-figuristi-viboroli-chotiri-medali-na-turniri-v-polschi

Українські фігуристи вибороли чотири медалі на турнірі в Польщі

 • 14760 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Юна харківська фігуристка Софія Гордієнко перемогла на змаганнях з фігурного катання, які завершилися в польському місті Торунь. Про це повідомляє УНН з посиланням на Федерацію фігурного катання України.

У змаганнях "Interclub" (Gold Girls) Гордієнко була кращою серед 23-х учасниць, які демонстрували довільні програми. Українка чудово презентувала свою композицію, хоча й не була бездоганною у її стрибковій частині. Зокрема, їй не підкорився подвійний аксель, як соло, так і в каскаді. Водночас фігуристка заробила плюси на виконанні подвійних ріттбергера та лутца, а також каскаду "2F+2Lo". Судді оцінили її виступ у 43,54 бали.

У категорії "Gold Boys" київський спортсмен Георгій Дронов був другим серед трьох учасників – 29,45, поступившись переможцю Матвію Клімуку з Білорусі майже шістьма балами.

Українці не залишилися без нагород у змаганнях танцювальних дуетів в категорії "Intermediate Novice", де друге призове місце посіла харківська пара Поліна Вашкевич/Давид Нгуєн – 71,05.

Відзначимо, що в юніорській категорії на найвищу сходинку п’єдесталу в чоловічому одиночному катанні піднявся столичний спортсмен Андрій Кокура.

Як повідомляв УНН, три українські танцювальні дуети, які взяли участь у міжнародному турнірі "Гран-прі Братислави", здобули нагороди  цих змагань у своїх вікових категоріях.

Українські Національні Новини

Спорт