ukenru
ukrayinska-delegatsiya-u-ssha-zustrinetsya-z-kerivnitstvom-mvf-i-svitovogo-banku-o-danilyuk

Українська делегація у США зустрінеться з керівництвом МВФ і Світового банку - О.Данилюк

 • 16228 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Українська делегація на чолі з Президентом України Петром Порошенком зустрінеться з керівництвом Світового Банку та Міжнародного валютного фонду в США. Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр фінансів України Олександр Данилюк, передає УНН.

"У нас важливе завдання - донести позицію України до наших партнерів в США. Також проведемо зустрічі з керівництвом Світового Банку та МВФ", - написав О.Данилюк.

Крім цього, за словами міністра, в української делегації на чолі з Президентом України Петром Порошенком у Вашингтоні запланована низка зустрічей.

Як повідомляв раніше УНН, міністр оборони США Джеймс Меттіс 20 червня зустрінеться в Пентагоні з Президентом України Петром Порошенко.

Нагадаємо, офіційний представник Білого дому Шон Спайсер заявив, що Президент України Петро Порошенко зустрінеться у Вашингтоні з віце-президентом США Майком Пенсом.

Раніше повідомлялося, що П.Порошенко відбув до США з робочим візитом.

Крім того, президент США Дональд Трамп збирається зайти на короткий час на зустріч Президента України Петра Порошенка і віце-президента США Майка Пенса у вівторок.

Українські Національні Новини

Політика