ukenru
ukrayinka-maguchikh-povtorila-molodizhniy-svitoviy-rekord-zi-stribkiv-u-visotu

Українка Магучіх повторила молодіжний світовий рекорд зі стрибків у висоту

 • 14626 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Представниця української легкої атлетики Ярослава Магучіх повторила власний світовий рекорд в приміщенні серед 20-річних вже на першому старті сезону в Києві – "Різдвяні старти", повідомляє УНН з посиланням на сайт "Жорсткої Атлетики".

Традиційно "Різдвяні старти" подарували вболівальникам високі результати в жіночому секторі для стрибків у висоту. І якщо минулі роки увага всіх була прикута до стрибків Юлії Левченко, цього року киянка пропустила вперед гості з Дніпра – Ярославі Магучіх.

Юлія завершила виступи на 1,95, а Ярослава після чистої першої спроби на 1,98 м, і відразу пішла на 2,02, яка також підкорилась їй з першого стрибка. Це стало повторенням рекорду світу U-20, який встановила Ярослава 31 січня в німецькому Карлсрує.

"Їхала за хорошим результатом. Це для нас із тренером завжди взагалі найголовніше, а місце вже може бути і другим, і третім. Головне, щоб у призовій трійці було. Якби стрибнула 2,04 м - була б задоволена результатом, була б на емоціях. Тому що це був би новий зимовий рекорд, і я б закінчила змагання", - зізналася Магучіх.

Крім того додамо, що Магучіх в кінці січні анонсувала свій виступ в Італії, а потім в Банській Бистриці.

Нагадаємо, українка очолила світовий рейтинг зі стрибків у висоту.

Українські Національні Новини

Спорт