ukenru
ukrayina-zdobula-drugu-medal-na-chempionati-yevropi-z-borotbi

Україна здобула другу медаль на чемпіонаті Європи з боротьби

 • 8546 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Олександр Хоцянівський здобув для України "бронзу" чемпіонату Європи у вазі 125 кг, повідомляє УНН з посиланням на Асоціацію спортивної боротьби України.

Хоцянівський розпочав з впевненої перемоги (10:0) над бронзовим призером чемпіонату світу серед військовослужбовців Греції. Титулований німець в чвертьфіналі також не зміг встояти під тиском Хоцянівського – 5:1.

Півфінал видався непростим. Гено Петріашвілі – дворазовий бронзовий призер чемпіонату світу, чемпіон та дворазовий бронзовий призер чемпіонату Європи, бронзовий призер Європейських ігор, бронзовий призер Олімпійських ігор. Грузинський борець впевнено почувається на європейському килимі, але й українець приїхав до Бухаресту з серйозними намірами. Олександр спершу вів у рахунку. На останній хвилині грузин зрівняв рахунок 2:2, і ще один бал отримав через те, що судді не задовольнили челенж.

У малому фіналі нашого борця чекав володар "срібла" та "бронзи" чемпіонату Європи Роберт Баран з Польщі. Протистояння завершилось на користь вітчизняного борця – 3:2.

Примітно, що на рахунку Хоцянівського вже є бронзова медаль континентальної першості зразка 2013 року.

Додамо також, в активі збірної України стало дві бронзові нагороди на даному турнірі.

Українські Національні Новини

Спорт