ukenru
ukrayina-u-snigoviy-pasttsi-ryatuvalniki-vityagli-iz-zametiv-ponad-600-avto-nizka-dorig-zakrita-dlya-rukhu

Україна у сніговій пастці: рятувальники витягли із заметів понад 600 авто, низка доріг "закрита" для руху

 • 12024 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. Станом на 18:00 28 січня в Одеській та Миколаївській областях через складні погодні умови досі обмежено рух транспорту низкою автошляхів, передає УНН з посиланням на ДСНС України.

Обмеження руху

В Одеській області заборонено рух транспортних засобів всіх видів на автодорогах державного значення М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса – Кучурган та на всіх автодорогах місцевого значення.

На Миколаївщині обмежено рух великовантажних та великовагових транспортних засобів та автобусів на автодорозі М-13 Кропивницький-Платонове.

Затори

Поблизу с. Петровірівка Ширяївського району Одеської області на автошляху М-05 Київ – Одеса через перемети та ожеледицю утворився затор з великогабаритних транспортних засобів. Залучено 8 од. техніки Служби автомобільних доріг та спецтехніка ДСНС (БАТ та ІМР – 2 од.). Рух перекрито.

О 17:10 силами ДСНС 2 автобуси з пасажирами поблизу с. Знам'янка Березівського району Одеської області на автошляху М-05 Київ – Одеса вивільнено.

Повідомляється, що загалом з початку негоди підрозділами ДСНС здійснено буксирування понад 600 транспортних засобів (надано допомогу близько 1 тис. 500 особам).

Варто нагадати

27 січня через негоду було тимчасово обмежено рух вантажівок до Одеси, це контролюють патрульні поліцейські на чотирьох автодорогах.

Всього по Україні через погодні умови на ранок 28 січня знеструмленими залишаються 143 населених пункти у чотирьох областях – Одеській, Кіровоградській, Черкаській та Запорізькій.

Українські Національні Новини

Суспільство