ukenru
ukrayina-ta-estoniya-obgovorili-pidgotovku-do-drugogo-tsifrovogo-forumu

Україна та Естонія обговорили підготовку до Другого цифрового форуму

 • 15528 переглядiв

КИЇВ. 29 лютого. УНН. Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква та глава адміністрації президента Естонської Республіки Тііт Ріісало обговорили підготовку Другого цифрового форуму, який відбудеться у Києві. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужба Офісу Президента України.

"Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква провів зустріч з главою Адміністрації Президента Естонської Республіки Тіітом Ріісало. Співрозмовники позитивно оцінили динаміку двостороннього політичного діалогу та обговорили підготовку заходів високого рівня на найближчу перспективу…Окрему увагу під час зустрічі було приділено обговоренню підготовки та змістовного наповнення Другого цифрового форуму України та Естонії, який має відбутися цього року в Києві", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що Тііт Ріісало підтвердив незмінність позиції Естонії щодо підтримки суверенітету й територіальної цілісності України, надання експертної допомоги в реалізації важливих внутрішніх реформ у нашій державі.

Також зазначається, що Ігор Жовква подякував за незмінну політичну підтримку, яку офіційний Таллінн надає Україні, зокрема з урахуванням непостійного членства Естонської Республіки у Раді Безпеки ООН на період 2020-2021 років.

Нагадаємо, 26 листопада Президент України Володимир Зеленський анонсував меморандум, який відкриває нову еру в цифрових відносинах з Естонією, виступаючи на Цифровому форумі Digital society sandbox.

Українські Національні Новини

Суспільство