ukrayina-planuye-rozshiriti-partnerstvo-z-yaponiyeyu-na-veliki-proekti-kritichnoyi-infrastrukturi

Україна планує розширити партнерство з Японією на великі проекти критичної інфраструктури - Кубраков

 • 251074 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Україна та Японія домовились розширити партнерство на великі довгострокові проекти, пов’язані з критичною інфраструктурою. Про це повідомив Віцепрем'єр-міністр з відновлення Олександр Кубраков після зустрічі з президентом Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) Акіхіко Танака, повідомляє УНН.

Цитата

«У Києві зустрівся з президентом JICA Танака Акіхіко. Вдячний за постійну реалізацію реставраційних проектів. Ми плануємо розширити наше партнерство на великі довгострокові проекти, пов’язані з критичною інфраструктурою. Надзвичайно важливою є співпраця на рівні бізнесу та залучення приватних інвестицій», - написав Кубраков у Twitter.

Довідково

Японське агентство міжнародного співробітництва "JICA" є урядовим агентством, яке координує офіційну допомогу розвитку, сприяє економічному та соціальному зростанню в країнах, що розвиваються, та їх міжнародному співробітництву.

Нагадаємо

Японія надасть Україні систему виявлення безпілотних літальних апаратів в умовах військової агресії росії. Про це 13 липня заявив під час виступу на саміті НАТО у Вільнюсі прем'єр-міністр Фуміо Кісіда.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Кількість жертв ворожої атаки на Білопілля зросла до трьох

     • 466311 переглядiв