ukenru
ukrayina-pidpisala-ugodu-z-mongoliyeyu-pro-bezviz

Україна підписала угоду з Монголією про безвіз

 • 11526 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. У посольстві України в Республіці Польща підписано угоду між урядом України та урядом Монголії про взаємне скасування віз. Про це повідомляє пресслужба посольства України в Польщі на сайті посольства, передає УНН.

"У Посольстві України в Республіці Польща підписано угоду між урядом України та урядом Монголії про взаємне скасування віз", - йдеться у повідомленні посольства.

На спрощення режиму відреагував і Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко.

"Сьогодні у Варшаві наші дипломати з монгольськими колегами оновили застарілу україно-монгольську безвізову угоду. Скасовуємо радянські норми та спрощуємо правила - матимемо повноцінний "безвіз" 90 днів протягом 180 без будь-яких додаткових форм та вимог", - написав він у себе в Twitter.

Нагадаємо, у вересні Україна підписала ще одну угоду про безвізовий режим. До переліку додалася південноамериканська країна – Колумбія.

Як повідомлялося раніше, президент України обговорив з послом Мексики безвізовий режим між країнами.

Сьогодні у Варшаві наші дипломати з монгольськими колегами оновили застарілу безвізову угоду. Скасовуємо радянські норми та спрощуємо правила - матимемо повноцінний "безвіз" 90 днів протягом 180 без будь-яких додаткових форм та вимог.

— Vadym Prystaiko (@VPrystaiko) 8 ноября 2019 г.

Українські Національні Новини

Новини Світу